GOOGLE MAPS
 

O nama:
Apartmani Prkačin su izgrađeni sa mnogo ljubavi i topline da bi Vama naši dragi gosti pružili savršen ugođaj našeg kraja na najljepšem dijelu Jadrana.
Duga tradicija i zadovoljni gosti čini nas neizmjerno zadovoljnima i zato nastavljamo širiti krug prijateljstva kroz gostoljubivost i brigu za svakog našeg gosta.

Pozicija:
Nalazimo se na dijelu Srednjeg Jadrana, Dalmaciji u okruženju idealne umjerene klime, prekrasnog krajolika u blizini poznatih gradova Trogira i Splita.
Ta dva grada prepuna su kulturnih spomenika zaštićenih od strane UNESCO-a, starih od 1700 do 1000 godina.
Naša pozicija u Okrugu Gornjem na otoku Čiovo koje je mostom povezano sa Trogirom omogućava Vam dragi naši gosti, da ponesete jedinstvene uspomene sa vašeg godišnjeg odmora.
Cijeli otok Čiovo je okružen bistrim i čistim morem kakvo se rijetko viđa, a dio je Srednje Dalmatinskog akvatorija sa puno otoka.
U oazi vašeg apartmana koji se nalazi u Bušincima dijelu mjesta Okrug Gornji okruženi ste sa svim što vam treba za savršen odmor.

Prednosti :
Smješteni smo u blizini kristalno čistog mora gdje će vam biti užitak plivati, mogućnost ronjenja i tečaja ronjenja u obližnjim klubovima.
elika je ponuda odličnih tradicionalnih restorana i vrhunskih vinskih podruma.
Blizina trgovina i svih sadržaja, te mjesta za noćni izlazak ili ostanak na terasi vašeg apartmana pod zvijezdama pruža vam prednost za potpuni odmor i uživanje u vašem boravku kod nas.
Svaki gost ima vlastito parking mjesto, a svaki apartman tuš na otvorenom uz širok pogled na more.

Najvažnija mjesta i njihove udaljenosti:

  • More, plaža: 70 metara
  • Trgovine, supermarketi: 500 metara
  • Ljekarna: 1000 metara
  • Aerodrom: 7 kilometara
  • Trogir: 5 kilometara
  • Split: 24 kilometara

 

 

Otok Čiovo - Trogir - Hrvatska _ Apartman -Smještaj